RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Війна проти України: в РФ сказали, на що Путін ні за що не піде

Між останніми подіями в Криму і Гляйвіцьким інцидентом, після якого Німеччина почала Другу світову війну, немає нічого спільного, і Москва зараз, незважаючи на погрози з її боку, не бачить сенсу в тому, щоб нападати на Україну.

Таку думку у своїй колонці для "Апострофа" висловив російський журналіст Леонід Радзіховський.

"Тоді була інсценізація, через кілька годин після якої "абсолютно випадково" поруч опинився Вермахт, всіма силами накинувся на Польщу і знищив її", — нагадав Радзіховський і зазначив, що Росія досі — через три-чотири дні з моменту початку подій поблизу кордону — не напала на Україну.

Більш того, журналіст вважає, що такий розвиток подій майже неможливий, оскільки Росія розуміє, що ситуація з моменту анексії Криму кардинально змінилася: економічна ситуація в Росії значно гірша, ніж у березні 2014 року. До того ж, пише Радзіховський, час військового психозу в РФ минув, а нова війна призведе до міжнародної ізоляції Росії.

Як писав "Апостроф", президент РФ Володимир Путін звинуватив в кримських "диверсіях" Україну, пообіцявши не залишити без уваги вбивство двох російських силовиків.

Читайте колонку Леоніда Радзиховського на "Апострофі"