RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Голова району в Україні здивував заявою про Джамалу і Путіна: опубліковано відео

Голова Генічеської районної адміністрації Херсонської області Олександр Воробйов зробив несподівану заяву з приводу перемоги кримськотатарської співачки Джамали на музичному конкурсі "Євробачення-2016" і президента РФ Володимира Путіна.

Відео з промовою Воробйова опубліковано на YouTube.

"Перемога Джамали сьогодні, в XXI столітті... реальний виклик юді, зраднику Путіну, який спустився з небес, та його російській політиці", — заявив Воробйов.

"Це гумористичний виступ? Або він всерйоз це говорить?", "Що він ляпнув? З яких небес? Швидше той, що повстав зі сміттєзвалища", "Наші друзі з України вперто наполягають на божественній сутності Путіна. Турбуємося за них", "Це український стенд-ап шоу?" "Клініка", До сліз", — коментують відео користувачі YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", Воробйов разом з головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Гордєєвим заспівали відому пісню про президента Росії Володимира Путіна "Путін х*ло ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла!"

Раніше мер Генічеська Олександр Тулупов заявив, що його місто не надасть Росії кредит на проведення Чемпіонату світу з футболу в 2018 році.