RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Соцмережі потішила заява бойовика ДНР про втрати сил АТО

Бойовик самопроголошеної ДНР Анатолій Гелюх потішив користувачів соціальних мереж своєю заявою про втрату сил АТО в районі Дебальцеве і Вуглегірська.

"Усього втрати особистого складу бандерівців у цій операції можна оцінити в 600-700 убитих. Плюс набагато більша кількість поранених", - написав бойовик на своїй сторінці у Facebook.

"ААААА! Відберіть хто-небудь у Гелюха книжки Березіна (Федір Березін – донецький письменник-фантаст, колишній "заступник міністра оборони ДНР", – ред.), у нього ж так до мільйона дійде", - зазначив на своїй сторінці у Twitter користувач з ніком Necro Mancer.

Зазначимо, що на ресурсі "Миротворець" про Гелюха говориться таке: "Був затриманий і арештований за ст. 110, 113, 257 КК України. Обміняний в кінці грудня 2014 р. згідно з Мінськими домовленостями. Перебуваючи під арештом, активно співпрацював зі слідством, надавав допомогу в ідентифікації бойовиків, терористів і громадян РФ. Незважаючи на звільнення і підписку з каяттям, після обміну знову вступив у лави терористів".

Як повідомляв "Апостроф", один з російських кураторів бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Жучковський заявив про те, що 29 червня сили АТО нібито понесли великі втрати в ході боїв під Дебальцеве Донецької області.

Раніше журналіст розповів подробиці невдалої атаки бойовиків на позиції сил АТО 29 червня під Дебальцеве.