RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Король жезлів віщує несподіванки: гороскоп за картами Таро на 26 квітня

Тарологи зробили передбачення на п’ятницю 26 квітня для всіх знаків Зодіаку, розклавши карти Таро.

Детальніше про це читайте у матеріалі "Апострофа".

Читайте також: Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Овен

Овнам карта "Зірка" віщує труднощі та непорозуміння у відносинах з другою половинкою. Цьому знаку важливо контролювати свої емоції та не давати обіцянок, які напевно вони не зможуть виконати.

Телець

Для Тельців карта “Світ” пророкує гармонію і радить не допускати поєднання особистих стосунків та роботи. Необхідно відкласти справи та зосередити свою увагу на покращенні відносин з партнером.

Близнюки

Близнюкам карта “Сімка жезлів” принесе труднощі на роботі, але не варто розчаровуватись, адже, доклавши зусиль, їм точно усміхнеться доля у професійній сфері.

Рак

Ракам карта "Король жезлів" обіцяє несподівані рішення, які вони знайдуть для вирішення поточних питань. Не варто цуратись нових знайомств - "Король жезлів" це схвалює, але застерігає не давати грошей в борг.

Лев

Левів карта “Двійка кубків” застережує, що не варто поринати у роботу з головою. Карта радить приділити більше часу коханій людині та спробувати здивувати її приємним сюрпризом.

Діва

Для Дів карта “Десятка кубків” обіцяє сприятливий день для покупок та пошуку другої половинки. Не варто забувати про здоров’я та відновлення балансу вітамінів в організмі.

Терези

Терезам “Король кубків” нагадує про необхідність погасити заборгованості та застерігає, що оточуючі можуть зіпсувати вам настрій.

Скорпіон

Для Скорпіонів карта “Четвірка денаріїв” віщує фінансовий прибуток у першій половині дня. Сьогодні буде успіх у нових починаннях, тому сміливо втілюйте свої плани в життя.

Стрілець

Стрільцям карта “Шістка денаріїв” обіцяє важливу розмову з керівництвом, яка принесе користь. Увечері очікується приємний відпочинок у компанії близьких людей та друзів.

Козеріг

Козерогам карта “Дев’ятка денаріїв“ рекомендує бути обережними при прийнятті важливих рішень та ретельно все обмірковувати.

Водолій

Водоліям карта “Колесниця” пророкує важливий етап у фінасових справах: не варто брати у борг та слід обміркувати питання заснування власного бізнесу в цей сприятливий період.

Риби

Рибам карта “Місяць” принесе непорозуміння з колегами по роботі та друзями. Якщо планували втілити в життя важливі задуми, то варто це відкласти – швидше за все, що вас спіткає невдача.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку можуть заснути просто на роботі.

  • Вас може зацікавити:

В Раді не відстають: нардепка вказала на магічну дату і напророкувала перелам у війні

Минуле постукає в двері: кого зі знаків Зодіаку у травні чекає робота над помилками

Ретрофаза Меркурія закінчується: хто зі знаків Зодіаку зітхне з полегшенням