RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Соцмережі обурені затриманням командира Савченко

Користувачі соціальних мереж обурені затриманням командира батальйону Айдар, екс-командира народного депутата Надії Савченко Валентина Лихоліта (позивний "Батя").

Про затримання військового повідомив народний депутат Єгор Соболєв.

За його даними, Лихоліта затримали за заявою лідера сепаратистів Сєвєродонецька – колишнього мера міста і його заступників. За словами яких, бійці цього командира відняли у них фотоапарат та інші цінності.

"Ми познайомилися з Валентином в серпні 2014 року, коли ми вперше приїхали на фронт. Він - великий оптиміст, демократ, який вміє тримати дисципліну серед добровольців, а це, я вам скажу, не легко. "Батя" комунікабельний, енергійний, відкритий, відвертий, все як на долоні... За що його звинувачують?.. Я в шоці...", - обурюється співачка Анжеліка Рудницька.

"У нас немає права миритися з цим далі", - обурюється користувач Facebook Віктор Бондар.

"Тварини, які зрадили батьківщину і закликали руський мир на Донбас, ось так розправляються зі справжніми захисниками України. Вбивають відразу двох зайців: мстять захисникам і кидають на владу пляму, мовляв, судять героїв", - пише користувач Вячеслав Купрієнко.

Як повідомляв "Апостроф", звільнена нещодавно з російського полону українська льотчиця, а також народний депутат Надія Савченко, яка нещодавно розповіла про особисте життя, викликала ажіотаж у мережі, з'явившись на публіці в кепці.