RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Смерть відомої київської поліцейської викликала хвилю скорботи в мережі

Звістка про те, що київська поліцейська, інспектор патрульної служби Національної поліції України Аріна Кольцова (Птицман) померла від захворювання легень, викликала хвилю скорботи в соціальних мережах.

Свої співчуття висловлюють користувачі Facebook.

"Сьогодні, 25.07.2016 року, після важкої хвороби передчасно пішла з життя наша колега, інспектор 5 роти 1 батальйону Управління патрульної поліції в Києві Аріна Вікторівна Кольцова. Це непоправна втрата не тільки для її неповнолітньої дочки і матері, рідних, близьких і друзів, але і для всієї патрульної поліції Києва. Світла пам'ять про Аріну назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття усім, хто знав цю прекрасну людину, яка віддано служила своїй Батьківщині та обраній справі. Розділяємо біль втрати. Спочивай з миром, Аріна!" — висловлюють свої співчуття на сторінці Патрульнiй поліції України в Facebook.

"Важко повірити. Був знайомий з Аріною тільки по фейсбуку, але добре бачив, що вона була чудовою, яскравою і неординарною людиною. Мої щирі співчуття колегам і родичам Аріни", — пише на своїй сторінці в Facebook відомий блогер під ніком Анон Ходза.

"Пам'ятаємо. Сумуємо. Мої співчуття рідним і близьким", "Ми тебе запам'ятаємо такий! Земля пухом!", "Одне питання — за що?", "Світла пам'ять! Лети туди, де немає болю і смутку!", "Це той випадок, коли людина не просто жила, а служив якимось вищим цілям і цінностям", "Полетіла на небо, birdie", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці грудня в центрі Маріуполя на вул. Артема було знайдено тіло співробітника поліції. Пізніше стали відомі несподівані подробиці його загибелі.