RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Українців які їздять в Крим, записали в дурні: в мережі ажіотаж

Мер міста Дніпро Борис Філатов прокоментував арешт в Криму громадянина України Євгена Панова, якого Росія звинувачує в підготовці терактів на окупованому півострові.

Про це Філатов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Польща вибрала терор. Переговори з Францією і Британією безглузді" (Гітлер) "Україна обрала терор. Переговори з "нормандської четвіркою" безглузді" (Путін)", "Це правда. Навіть кращі з них отруєні. Може, одна Новодворська була справжньою людиною, але вони вважали її божевільною", "після 13 року ні ногою.. Навіть після закінчення всієї цієї вакханалії.. Зраду ніколи не прощати - інакше за що загинули наші хлопці?!", "Їздити відпочивати в Крим, це все одно, що проситися покататися на машині, яку в тебе вкрали, попередньо вбивши пару-трійку родичів. І всю дорогу слухати по радіо в машині дифірамби злодія і вбивці.І ще при цьому купити в цій машині сувенір з пикою злодія і вбивці", "та скільки там з України в Криму відпочивають, бери кого хочеш у жертви...", - коментують пост Філатова користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", недавно українські ЗМІ з'ясували, які гучні події передували затриманню "українських диверсантів" у Криму.