RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Каста недоторканних: нахабний суддя з Полтави викликав хвилю гніву в мережі

У мережі розповіли про голову Жовтневого районного суду Полтави Олександра Струкова, який був оштрафований за неправильну парковку, після чого вирішив відсудити у поліції 23 тисячі гривень в якості відшкодування своїх витрат на послуги адвоката.

Про суддю написав на своїй сторінці в Facebook український блогер Роман Синіцин.

"Знайомтесь. Саша. Суддя. Голова суду. У Полтаві. По Саші стільки інфи у відкритих джерелах, що волосся дибки. А ще Саша паркується як мудак. Ну, це якось і не дивно.

І от недавно Сашу за неправильну парковку оштрафували копи з Патрульної поліції Полтави. Оштрафували на якихось 500 грн. Але Саша подає позов про визнання протоколу недійсним. І ще один. Про відшкодування йому ЗБИТКІВ, завданих копами. Збитки виявились у тому, що Саша витратився на адвоката, щоб скасувати протокол по неправильній парковці. Ну, на 23000 грн. І чомусь думаю, Саша виграє. Не будь, як Саша.", - написав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Петро Порошенко 29 вересня підписав указ про звільнення судді Печерського райсуду Києва Оксани Царевич, яку підозрюють у неправомірному переслідування учасників автопробігу в Межигір'ї — активістів Євромайдана — взимку 2014 року.