RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Солдат дитину не скривдить: мережi зворушила АТОшна історія

Український блогер Павло Белянський, відомий в інтернеті під ніком Паштет, розчулив мережi своєю історією про День захисника України.

Історію Белянський опублікував на своїй сторінці у Facebook.

У ній блогер розповів про питання, які йому задала маленька донька в День захисника України.

Пост Белянського зібрав понад 980 лайків і понад 25 перепостів.

"З святом Машеньку! І всіх-всіх наших захисників", "Вітаю Пашу і Машу з днем Захисника України! Здоров'я Вам і всіх благ. мирного неба !", "А мені взагалі пощастило, мало того що народився на Покрову, так ще й свято Захисника України сьогодні, все, піду вивішувати прапор, ну і вітаю всіх звичайно", "Ну от, навіть дитина помітила, як просто політики назвали це свято. Якби був День захисників України, ніяких питань про маму і інших відважних захисниць не виникало б. Наш народ все-таки мудріше за політиків", — коментують зворушливу історію користувачі Facebook.

Блогер Павло Белянський - власник фірми, яка займається виготовленням надгробків на кладовищах. Відомо, що колись блогер хотів стати військовим, але не зміг за станом здоров'я.

Як повідомляв "Апостроф", в День захисника України фотограф Дмитро Муравський показав фото з зони АТО, яке символізує окопну війну.