RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі хвиля гніву через відео з інцидентом "мажора" з поліцейським в Харкові

У соціальних мережах викликав обурення інцидент зі студентом-"мажором" Андрієм Глазуновим, який нагрубив поліцейському і заподіяв йому травму в Харкові.

Відео з інцидентом опубліковано на YouTube.

Про інцидент написав на своїй сторінці в Facebook харківський блогер Леонід Маслов. Він зазначив, що "мажор" Андрій Глазунов на відео — уродженець села Металіст у Луганській області. Він син "заслуженої вчительки ЛНР", директора щколы у "Металісті" Наталії Глазунової.

Пост Маслова зібрав понад 400 лайків і більше 130 перепостів.

"От же ж мерзота,спасибі ,що не даєте спуску цим гнидам", "Таких треба тихенько, без галасу і свідків, у лісах закопувати", "В штатах це було б assaulting police officer - гарантований термін, це якщо б не грюкнули при затриманні за опір", "ліфт", — коментують інші користувачі Facebook.

"Це повне дно, уявіть ситуацію — діти Плотницькиого, Захарченков та інших Моторыл працюють прокурорами в Україні, слава Юрі Луценку - жыты по-новому!", "А так і буде. Х**ло, якщо війною не вийшло захопити Україну, піде хитрістю. Зараз сепаров будуть протискати на всі державні должностя потихеньку витісняючи і так нечисленних проукраїнських керівників. до того ж сепары на війні заробили мільйони і у них є можливість будь-яку роботу прокласти собі грошима", "Між іншим, у гуртожитках КДУ найбільше крадіжок робили студенти юридичного факультету. А якщо чесно, то порядна людина, як правило, не набуває професію юриста. Ми маємо цілі династії злочинців з юридичною освітою. Ці династії необхідно припинити у законодавчому порядку, інакше країна втратить порядних людей в правоохоронній системі", — коментують інцидент на ресурсі Цензор.

Як повідомляв "Апостроф", ввечері 26 жовтня п'яний "мажор" влаштував смертельне ДТП в Одесі.