RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Турнір на честь загиблого "беркутівця" обурив українців у соцмережах

У соціальних мережах обговорюють проведення в Запоріжжі боксерського турнiру, присвяченого пам'яті "беркутівця" Сергія Цвігуна, загиблого в результаті подій на Майдані в Києві у 2014 році.

Зокрема, своє обурення висловив український журналіст Отар Довженко на своїй сторінці в Facebook.

"Нагадую, що, крім жартівливій "зради" з хештеґом, яку всі так рясно використовують, буває ще справжня зрада. Наприклад, коли ви спочатку все в сльозах розповідаєте народу, що вбивці майданівців будуть покарані. А потім, коли вас призначають міністром або прокурором, або обирають президентом, тихенько вирішуєте, що зараз вигідніше цих вбивць не дуже шукати. Тому що вам вигідніше мати лояльні і слухняні правоохоронні органи, чим покараних вбивць. І тоді ви оголошуєте, що докази, ой, знищені, але ми знайшли трьох з половиною підозрюваних, з них випустили парочку нечемні судді, а решта убивць всі в Криму, в Москві і взагалі винен Янукович, якого ми засудимо заочно. І, як не раз було сказано, непокаране зло таки так, зростає", — прокоментував він інформацію про проведення цього турніру.

У коментарях своє обурення турніром в Запоріжжі висловили й інші користувачі Facebook. Пізніше стало відомо, що співробітники спецназу, які брали участь у боксерському турнірі пам'яті загиблого беркутівця, звільнені з органів внутрішніх справ.

Як повідомляв "Апостроф", колишні "беркутівці", підозрюваних у розстрілі активістів на Майдані, ховаються в Росії.