RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Блокада Донбасу: Нацполіція відкрила чотири кримінальні справи

За фактом блокування залізниці на Донбасі порушено чотири кримінальних виробництва. Про це "Корреспонденту" повідомили у прес-службі поліції Донецької області.

"2. лютого слідчим відділом Бахмутського відділу поліції було розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ст. 279 ч. 1 КК України (блокування транспортних комунікацій) проти невстановлених осіб, одягнених в камуфляж", - йдеться в повідомленні.

7 лютого за фактом захоплення локомотива на залізному переїзді в самому Бахмуті Артемівської прокуратурою також розпочато досудове розслідування.

10 лютого Торецький відділ поліції відкрив справу за фактом блокування транспортних комунікацій на залізничному переїзді "Кривий Торець" в селищі Щербинівка.

Ще одну кримінальну виробництв відкрито 11 лютого по факту захоплення електровоза в складі 47 вагонів на тій же станції "Кривий Торець".

Зараз поліція здійснює слідчі та розшукові заходи, спрямовані на встановлення фактичних обставин здійснених кримінальних правопорушень і злочинців.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 11 лютого активісти перекрили залізничне сполучення під Торецьком.