RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Юристом Глухівського управління освіти став судимий радник Мішеля Терещенка

Радник мера Глухова Мішеля Терещенка, член виконавчого комітету Руслан Павленко відтепер працює юристом в управлінні освіти Глухівському міської ради.

Про це стало відомо із відповіді на інформаційний запит місцевого сайту 0542.

В управлінні освіти підтвердили, що Павленко працює юрист-консультантом. Він отримує 2 464 гривні зарплати, доплату та матеріальну допомогу.

ЗМІ згадують, що під час виборів 2015 року Павленко працював юристом міської виборчої комісії. Після виборів увійшов до складу виконавчого комітету.

Місцеві журналісти повідомляли, що наприкінці 2016-го, радник Терещенка Павленко опинився у центрі скандалу. Тоді під час корпоративу у нетверезому стані він чіплявся до 22-річної дівчини, яка написала заяву до поліції про домагання. У результаті за дівчину заступився військовий. Поліція відкрила за цією справою кримінальне провадження.

Крім того, у 2010-му, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, збив на смерть на автомобілі "Шкода" підлітка. Відповідно до рішення суду сів до в’язниці на 5 років. Через 2 роки вийшов на волю. Мав виплатити родичам убитого по 80 тисяч гривень морального збитку, але виконавча служба не змогла знайти його за місцем прописки у Києві. У цей час Павленко вже був у Глухові і працював юристом в міській виборчій комісії, а потім – представляв інтереси Терещенка у суді.