RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

ВСУ повідомили про втрати на Донбасі

В результаті обстрілу позицій Збройних сил України на Донбасі загинуло четверо військовослужбовців, поранення отримали троє. Про це повідомив прес-центр штабу антитерористичної організації.

За минулу добу російсько-окупаційні війська сто дванадцять разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, в тому числі з використанням важкого озброєння.

На Донецькому напрямку ворог зробив десять обстрілів позицій поблизу Авдіївки з важкого озброєння, танків і мінометів калібру 120 мм. Під обстріл потрапив також мікрорайон Старої Авдіївки.

На Луганському напрямку російські окупанти били з мінометів, СПГ в районі Новозванівкі, Славного і Катеринівки.

"На Маріупольському напрямку по позиціях українських військ поряд Лебединського, Широкино, Гнутове і Водяного ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм і артилерійських установок калібру 122. Опорні пункти неподалік Талаковка і Чермалик потрапили під вогонь мінометів калібру 120. За укріпленнях поруч Мар'їнки і Красногоровки російські окупанти вели вогонь з гранатометів і мінометів калібру 82 і 120 мм, згодом залучили потужні артилерійські системи калібру 122 і 152 мм", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 16 березня у Луганській області загинули двоє і отримали поранення четверо військовослужбовців.