RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про жорстоке вбивство сім'ї під Києвом

У селі Жорнівка Києво-Святошинського району 4 червня відбулося жорстоке вбивство подружньої пари пенсіонерів та їхньої 31-річної доньки Тетяни.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Правоохоронці виявили на місці події тіла трьох осіб з вогнепальними пораненнями.

"Протягом доби було встановлено особу, причетну до скоєння потрійного вбивства. Нею виявився чоловік загиблої жінки. Спочатку чоловік намагався заплутати слідство, даючи неправдиві свідчення. Однак правоохоронцями було зібрано достатньо доказів, які спростували його "алібі". Зловмисник затриманий", - розповіли в прокуратурі.

Злочинцеві загрожує довічне ув'язнення.

У свою чергу журналісти з'ясували, що 31-річний підозрюваний є колишнім учасником АТО.

"За первинною версією, тіла знайшов чоловік Тані. Сусіди чули, як він голосно ридав. Людям вдівець розповів, що отримав від дружини тривожне СМС, мовляв, за будинком стежать якісь підозрілі люди, але коли приїхав до садиби, було вже пізно. Місцеві жителі припустили, що зловмисники перелізли через паркан (хвіртка була закрита), а потім відкрили двері відмичкою. Дивно, що з будинку нічого не пропало – золоті прикраси та гроші лежали на своїх місцях. Усі троє були вбиті уві сні. У пенсіонерів невідомі зробили по одному пострілу, у молоду жінку – три. Але коли правоохоронці почали працювати над версіями, виявилося, що головним підозрюваним є сам вдівець", - повідомляє "КП в Україні".

За даними джерел видання, вбивцю видали і відбитки пальців, і зброя, яку було знайдено в його гаражі і в будинку. За словами самого підозрюваного, пістолет він привіз із зони АТО, де воював у складі добровольчого батальйону. До цього він начебто був учасником Майдану.

Як повідомляв "Апостроф", 27 травня на вулиці Івана Лепсе у Солом'янському районі Києва невідомі застрелили людину.