RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​Урок адептам "русского мира": в Україні оцінили запис допиту загиблого ватажка ЛНР

Військовий експерт, головний редактор інтернет-ресурсу "Інформаційний опір" Юрій Карін прокоментував появу в мережі аудіозапису допиту колишнього "прем'єра" самопроголошеної ЛНР Геннадія Ципкалова, який помер незабаром після його затримання у справі про спробу "перевороту" в псевдореспубліці.

На своїй сторінці у Facebook Карін звернув увагу на те, як Ципкалов зізнався у співпраці з Кремлем.

"Повішений в камері "генпрокуратури лнр" видатний діяч лугандонії Гена Ципкалов на передсмертному допиті встиг розповісти масу цікавих речей. Хто, кому, скільки і чого. Причому параметри "скільки і чого" не йдуть в жодне порівняння з "російськими пенсіями" ідейних ідіотів, які привели ген, коливанів, бетманів, паш-соплів і іншу нечисть", - пише Карін.

При цьому він додає: "Тоді, коли гені і коливану сурок платить червончик зеленню, ідейні ідіоти виїжджають на звільнені території, для оформлення українських пенсій і допомог. Це для того, щоб з голоду не "померти спокійно", так і не задокументувавшись у російському мирі. А гені та йому подібним - земля скловатою. Всі там будете. А в пеклі гроші не потрібні".

Як повідомляв "Апостроф", на допиті Ципкалов вказав на причетність до спроби перевороту в ЛНР помічника Путіна Владислава Суркова.