RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Журналісти з України та РФ влаштували дуель на відео на Євробаченні-2016

Кореспондент українського телеканалу ТСН Дмитро Фурдак в ніч на 15 травня вступив у перепалку з російським журналістом по закінченні конкурсу Євробачення-2016 в Стокгольмі, де перемогла Джамала.

Відео діалогу журналістів викладено на акаунті ТСН на Youtube.

Російський журналіст намагався отримати відповідь від однієї з дівчат з групи підтримки Джамали, чому вона кричала "Слава Україні!" і "Україна понад усе!". За словами росіянина, це політичні гасла.

Замість дівчини росіянину відповів Фурдак, зазначивши, що це не політичні гасла, а патріотичні. Фурдак також спробував пов'язати прапор України на мікрофон російського кореспондента.

"Я вам дуже раджу покаятися. Схаменіться. Тому що коли Путін здохне, ви зрозумієте, що ви брешете", - заявив при цьому український кореспондент.

У відповідь на це російський журналіст зазначив, що все це політичні заяви, які, на його думку, недоречні на пісенному конкурсі.

Читайте також на "Апострофе", як в Росії відреагували на підсумки Євробачення-2016 і як бурхливо в українських соцмережах відреагували на перемогу Джамали.