RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Євро-2016: в мережі ажіотаж через заборону на в'їзд до Франції юного фаната збірної України

У користувачів соціальних мереж викликала обурення відмова французького консульства у видачі шенгенської візи 8-річному українському футбольному фанату Володимиру Бобенчику, незважаючи на те, що він має квитки на матчі Євро-2016 та оплачений авіапереліт.

Про це повідомив сам юний фанат на своїй сторінці в Facebook

"Дякую" консульству Франції!!! Мені відмовили у візі на Євро-2016, з поясненням - "ціль моєї поїздки не зрозуміла". Маючи квитки на всі матчі моєї збірної, квитки на літак туди-назад, бронь готелів та попередні шенгени у паспорті. Для Франції я не фанат", - написав Володимир Бобенчик.

В коментарі "ЕП" його мати Мар'яна Бобенчик сказала, що сім'я подала документи для віз для Володі та обох його батьків.

"Сьогодні нам до Львова передали з посольства всі три паспорти без віз та окремо – листи про причини відмови. В них зазначений пункт про не доведену мету поїздки", - розповіла вона.

У копії листа-відмови від посольства, що є у журналістів, говориться, що "інформація, надана, щоб обґрунтувати мету і умови передбачуваного перебування, не виглядає переконливою".

Як повідомляв "Апостроф", президент "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв зробити гучну заяву у випадку, якщо збірна України невдало виступить на майбутньому Євро-2016.