RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Адепти Путіна в захваті від нової заяви Трампа про лідера РФ

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна в захваті від заяви кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа про зустріч з російським лідером.

Слова Трампа про Путіна наводить видання Politico.

Кандидат у президенти заявив, що якщо він переможе на виборах, то згоден зустрітися з російським лідером ще до інавгурації.

"Давай, Трамп ! "Голуб Миру" вже все обгадив", "Схоже, Трамп зовсім непоганий, якщо майже на рівних конкурує з Клінтон, враховуючи, що його фінансування становить лише 5,5 млн доларів проти 125 млн доларів у Клінтон. Не враховуючи ще масовану адміністративну підтримку Клінтон (Обама на кожному розі закликає голосувати саме за неї), що я вважаю взагалі безчесною грою. Плюс — військове лобі, воно відкрито просуває всіма способами свого кандидата (Клінтон). Майже вся верхівка проти нього і використовує всі засоби, їй доступні, а він навіть не сумує! Схоже, дійсно — сильний кандидат!" — коментують заяву Трампа путінці.

Як повідомляв "Апостроф", у знаменитому американському мультсеріалі "Сімпсони" показали президента РФ Володимира Путіна, який агітує за Трампа.