RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Лідер російських націоналістів повідомив, чи піде Путін війною на Київ

Лідер російських націоналістів Дмитро Дьомушкін висловився про те, чи можлива відправка президентом РФ Володимиром Путіним своїх військ у наступ на Київ.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу", коментуючи події на Донбасі.

На думку Дьомушкіна, як Кремль, так і президент України Петро Порошенко отримали від Заходу команду не форсувати події на Донбасі і не кидати туди сили.

"Просто тому що варіант бліцкригу і перемоги невигідний зараз глобальним гравцям у світі. Ось така млява економічна війна Заходу з Росією і уповільнений конфлікт в Україні всім зараз вигідні. Не вигідні вони Путіну, тому він активно торгується. Не хоче Кремль просто втекти звідти, але і продовження не бачить. З часом буде тільки гірше і гірше. Народ України вже отримав інформаційний потенціал і антиросійський негатив. Не буде вже такого, що 20 людей приїхали і розігнали когось. Зараз вже йде війна на знищення. Хоча Кремль такого робити не збирався. Вони не збираються вводити армію повністю і починати наступ на Київ. Все-таки вони не втратили ще зовсім адекватність. Здається, що вони на Крим наважилися, а тепер не знають, що робити з рештою. Але вони все ж не настільки відморожені, щоб починати третю світову війну і вступати у відкритий конфлікт з ким-небудь", - вважає лідер російських націоналістів.

Більше читайте у матеріалі "Апостроф": Анексія Криму - це величезна помилка Путіна, яка може закінчитися великою кров'ю.