RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Терорист Стрєлков розлютився на Росію через спущений прапор над посольством у Києві

Колишній ватажок проросійських бойовиків Слов'янська Ігор Стрєлков (Гіркін) обурився тим, що з посольства РФ у Києві зняли російський прапор і герб.

Про це Стрєлков сказав у відео, опублікованому на YouTube.

"Свідчення деградації нашої дипломатії, нашої політики є найбільш очевидним на цьому прикладі", — зазначив Стрєлков.

"У мережі кочують фотографії російського посольства в Києві, на якому немає ні державного герба, ні державного прапора. Тобто просто будівля, обнесена колючим дротом, із забраними гратами вікнами. Незрозуміло, чи то в'язниця, чи то казарма. Причому зйомка відбувається в момент, коли немає ніякого штурму, немає жодної атаки, немає спроб зірвати державний символ Російської Федерації", — зазначає терорист.

"Якщо і може йтися про щось, то тільки про видатну підлість і боягузтво", — заявляє Стрєлков.

"Так у чому причина відсутності прапора? Що, скінчилися, чи що? Що, як сказав Дмитро Анатолійович (прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, — ред.), грошей немає, але ви тримайтеся там? У них немає грошей купити новий російський прапор і повісити там, але вони тримаються? Я вважаю, що це ганебна ганьба", — говорить бойовик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ігор Стрєлков (Гіркін) висловив свою думку з приводу святкування Дня Росії, яке відбулося 12 червня.

Колишній ватажок бойовиків Слов'янська Ігор Стрєлков заявив про те, що розвал Росії може статися менше ніж через два роки.