RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Волонтери показали нові докази вторгнення Путіна на Донбас: опубліковано фото

У мережі з'явилася інформація про російського військовослужбовця однієї з бригад західного військового округу збройних сил РФ, який знаходиться на Донбасі.

Про це повідомляється на сторінці Центру волонтерів "Народний проект" у Facebook.

"Відправили на практику". Так цей "захисник російського світу" з окупаційних військ РФ і любитель селфі пояснив свою появу на українському Донбасі. В VK у Дані лише один піст - з цитатою нациста Гіммлера, одного з головних військових злочинців II Світової війни, організатора Голокосту. Такі "кумири" у рашистів", - зазначили в соцмережі.

"Даня Мельников" - один з курсантів, які проходять службу в мотострілецькому батальйоні 138-ї окремої гвардійської бригади західного військового округу збройних сил РФ. Бригада, що дислокується в селищі Кам'янка Ленінградської області РФ, але їх чомусь "відправили на Донбас на практику". У коментарях до фото Даню перепитав один з друзів: "Ти що, на Україні?". На що Даня відповів: "Так точно!", - відзначили волонтери.

Як повідомляв "Апостроф", у червні група громадянських журналістів Bellingcat оприлюднила нові докази присутності на окупованому Донбасі російської армії.