RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​У Порошенка вийшов казус з президентом Киргизстану: в мережі сміються

Прес-служба президента України Петра Порошенка повідомила про телефонну розмову глави держави з президентом Киргизької Республіки Алмазбеком Атамбаєвим, після чого в Адміністрації глави Киргизстану це спростували.

Повідомлення про бесіду Порошенка з Атамбаєвим опублікували на президентському сайті.

У ньому говориться, що глави двох держав обговорювали постачання українських товарів у Киргизстан, а також взаємодію двох країн у рамках ООН.

Незабаром після публікації цієї інформації киргизьке інформаційне агентство Акіпресс з посиланням на апарат президента Киргизстану повідомило, що такої розмови не було. Бесіду Порошенка з киргизьким лідером спростував завідувач відділу зовнішньої політики в Адміністрації президента Киргизстану Сапар Ісаков. Він назвав інформацію про розмову Порошенка з Атамбаєвим недостовірною і припустив, що українського президента просто розіграли.

"Незручно вийшло. З ким налагодив двосторонні відносини, але незрозуміло з ким", — коментує інцидент журналістка Олена Яхно на своїй сторінці в Facebook.

"Може, з безвизом теж так", "Може, з білочкою?", "Ну хоч з ким-то війни не буде", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", у вересні у глави Киргизстану Алмазбека Атамбаєва виявилися проблеми з серцем.