RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Аварія вертольота з колишнім віце-прем'єром Алтаю: з'явилися нові подробиці

З'явилися нові подробиці катастрофи в Алтаї російського вертольота Robinson R-66, на борту якого знаходився колишній віце-прем'єр регіону Анатолій Банних.

Міжрегіональна громадська організація пілотів і громадян-власників повітряних суден (АОПА-Росії) опублікувала на своєму сайті список знаходилися на борту.

Відзначається, що в момент катастрофи у вертольоті крім Банних перебували пілот Дмитро Ракитський, Олена Ракитська, Марія Козинцева і Гліб Вореводин.

У повідомленні наголошується, що неповнолітніх пасажирів на борту не було. Тим самим спростовується інформація, що з'явилася в деяких ЗМІ, про те, що в вертольоті були діти.

У повідомленні сказано, що політ повітряного судна не був екскурсійним, а носив повідомний характер. Також в організації заявляють, що за наявними даними, політ не проходив над територією Алтайського заповідника.

Також зазначається, що достовірних відомостей про долю екіпажу і пасажирів зараз немає.

Нагадаємо, вертоліт зазнав аварії в акваторії Телецького озера.

Як повідомляв "Апостроф", в листопаді 2016 року в окупованому Росією Криму неподалік Алушти розбився вертольот Robinson, в результаті чого загинули дві людини.