RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

На окупованому Донбасі "засвітився" депутат Держдуми РФ: опубліковано фото

Депутат Держдуми РФ від партії "Единая Россия" Віталій Мілонов неодноразово відвідував підконтрольні бойовикам території Донбасу.

Про це йдеться в статті російського видання "Комсомольская правда", кореспондент якого супроводжував російського депутата під час його останньої поїздки в ОРДЛО.

Сам Мілонов заявив, що неодноразово бував на передовій у складі незаконних збройних формувань. Російський журналіст пише, що непідконтрольний Києву ділянка українсько-російського кордону з Ростовської області РФ вночі на мікроавтобусі.

Відзначається, що в підконтрольному бойовикам "ДНР" місті Горлівка Мілонов досить відомий.

"Вранці Мілонов вийшов на вулицю в камуфляжі з нашивками ДНР, з кишені стирчить рація, на носі – сонцезахисні окуляри", - йдеться в тексті статті.

Також повідомляється, що Мілонов на передовій намагався подивитися на позиції української армії з повітря за допомогою квадрокоптеру.

Російський депутат має позивний "Густав" на честь фінського маршала Маннергейма. Проте в статті не вказується, чи брав Мілонов безпосередню участь у боях проти української армії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що російський письменник Захар Прилєпін став заступником батальйону бойовиків "ДНР".