RU  UA  EN

среда, 8 мая
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

7 мая

6 мая

5 мая

4 мая

3 мая

2 мая

1 мая

Все новости

День Ильи 2023: мощные молитвы к святому пророку

Сегодня, 2 августа, Православная церковь чтит память ветхозаветного пророка Илии, к которому часто обращаются с просьбами о замужестве, здоровье, помощи, а раньше к тому просили и о дожде, поскольку считается, что святой наделен властью над силами природы.

"Апостроф" публикует молитвы, с которыми принято обращаться к святому.

Читайте: Медовый, Яблочный и Ореховый: когда в Украине празднуют Спасы по новому календарю

Молитва к святому пророку Илии о замужестве

Моли про нас Чоловіколюбця Бога, нехай дасть нам, рабам Божим (імена), Дух покаяння та плачу за гріхи наших, і всесильною Своєю благодаттю нехай допоможе нам шляху беззаконня залишити, встигати ж у всякій справі Блазе, і в боротьбі з пристрастями і похотями нашими нехай укріпить нас. Так усадить в серця наші дух смирення і лагідності, Дух братолюбства, і дух терпіння і цнотливості, Дух ревнощів до слави Божої, яка в спасіння своє і ближніх добре піклування. Відверни від нас заступництвом твоїм праведний гнів Божий, і тако в світі та в побожності поживе в цьому віці, сподобилися причастя вічних благ у Царстві Господа в Спаса нашого Ісуса Христа, Якому належить честь і поклоніння, з безначальним Його Отцем і Пресвятим Духом, на віки століть.

Молитва к святому пророку Илии о здоровье

"Далеко за океаном острів стоїть, на цьому острові Ілля Пророк з Ангелами сидить. Посланці Божі стріли пускають, від мене, раба (и) Божого (ї) (ім’я), недуги відганяють. Амінь".

Молитва к святому пророку Илии о помощи

О, святий пророк Божий Ілля. Помолися за мене, раба (у) Божого (у) (ім’я), перед Господом Богом, щоб простив Він гріхи, мною вчинені, і позбавив мене від мyк на землі і на Сyді стpaшному. Підношу я молитву тобі і прошу про допомогу в справі всякій і в боротьбі зі спокусами грішними. Допоможи знайти спокій та захисти мене від зла і недоброзичливців. Поклоняюся я тобі і Царю Небесному, сподіваюся на допомогу твою. Амінь.

Молитва для денег

"Ілля щедрий, розщедрився, достатком і багатством для мого роду. Є у мене п'ятак нерозмінний, нехай той п'ятак народить мені не одну десятку, твої десятки народять мені грошові статки. Злидні і невдачу Перун Громовержець забрав, а достаток і вдачу моєму роду пророк Ілля приволік".

Ранее "Апостроф" сообщал, что Совет церквей Украины поддержал запрет УПЦ МП.

  • Вас может заинтересовать:

День ангела в августе 2023: кого поздравить и как назвать ребенка по старому и новому стилю

Собор ПЦУ официально перенес дату Рождества Христова: какие еще церковные праздники сместятся в календаре

Как изменился календарь праздников в Украине с начала войны: инфографика