Лайм

Істерика, сльози, поліція: українська акторка стала жертвою грабіжників

Зловмисники винесли з квартири гроші, коштовності та особисті речі

Українська акторка Василина Аполлінарія, яка відома глядачеві за роллю в комедії "Скажені весілля" повідомила, що зловмисники пограбували її квартиру.

Про неприємний інцидент дівчина розповіла на своїй сторінці в Facebook, прикріпивши до посту кілька фотографій, на яких видно, як виглядає квартира акторки після події.

Фото: facebook.com/Василина Аполлінарія

"Той страх, який я відчула, коли вставила ключ у замок дверей, а вона відразу ж відкрилася - я запам'ятаю назавжди. Істерика, сльози, поліція, численні папери і порожнеча всередині. Відраза. Питання "За що?!". Ти чесно заробляєш собі на самостійне життя, щось купуєш, зберігаєш дорогі серцю речі.. а потім хтось приходить і забирає це у тебе. Чому?", - поділилася емоціями Аполлінарія.

За словами Василини, з квартири винесли макбук, ноутбук, гроші, коштовні прикраси, диски з особистими архівами і "всякі дрібниці".

Василина Аполлінарія дебютувала в кіно в 2016 році, знявшись у серіалі "Кримінолог". Популярність акторці принесла комедія "Скажене весілля" і "Скажене весілля-2", де дівчина зіграла одну з провідних ролей. Василина також знімалася в мелодрамі "З мене досить" і у фільмі 2020 року "Гола правда".

Фото: facebook.com/Василина Аполлінарія

Фото: facebook.com/Василина Аполлінарія

  • 11 січня в центрі Києва автомобіль MARUV (Анни Корсун) зламали, вкравши з нього сумку з документами, грошима та цінними речами. Про це співачка розповіла в Instagram, попросивши надати їй будь-яку інформацію про людину, що біжить з "чорною сумкою під крокодила".
  • На київському вокзалі група невідомих намагалася пограбувати українську телеведучу Руслану Писанку. Здійснити задумане кишеньковим злодіям не вдалося, проте інцидент обернувся для знаменитості травмами і збитком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях