Лайм

Лілія Ребрик показала три домашніх образи, в яких проводить карантин

Вдома теж можна і потрібно виглядати стильно

Українська телеведуча Лілія Ребрик разом з сім'єю ізолювалася на дачі. Знаменитість грає з дочками на свіжому повітрі, читає книги, влаштовує з чоловіком "карантинні" танці, про що свідчать її публікації в Instagram.

Ведуча також показала образи, в яких проводить карантин, і запропонувала шанувальникам вибрати лук, який для них ближче. "Вибираємо кращий "карантинолук". Хто ти на карантині? Який стиль ближче? Голосуйте: 1; 2; 3", - написала Лілія.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

На першому фото ведуча зображена в легкій сукні і з пилососом в руках, на другому - в коротких шортиках і топі, на третьому Лілія демонструє повсякденний спортивний лук.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фанати похвалили ведучу, що на карантині вона буває різною, а також зробили компліменти її фігурі. "Що значить красива дівчина! В будь-якому вбранні виглядаєте ефектно", "Красуня", "Ого, з глузду з'їхати, неймовірно сексуальні ніжки, супер фігурка", - захоплюються коментатори.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

  • Раніше Катя Осадча зачарувала фанатів домашньої фотосесією в сукні з магноліями. Телеведуча знайшла чудовий привід святково вбратися.
  • Вагітна Джамала взяла участь в онлайн-фотосесії. Співачка позувала в джинсах і бежевій футболці, яка підкреслила значних розмірів животик. Поверх кежуал-наряду артистка накинула вільну блузу пудровий відтінку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях