Лайм

Переможець "Голосу країни" розповів про реалії українського шоу-бізнесу: Мені від них ніяково

Якими виявилися реалії за лаштунками популярного шоу та шоу-бізнесу в цілому

Яскравий і пишний український шоу-бізнес - велика ілюзія. Принаймні, його 80%. При цьому знаменитості не завжди малюють для глядача настільки красиву картинку за власним бажанням - такі шляхи до успіху на сцені.

Про це в інтерв'ю theLime розповів співак Іван Ганзера, переможець першого сезону "Голосу країни". За словами співака, він став багато розуміти вже за лаштунками шоу, ще пізніше просто відмовився миритися з правилами, від яких було ніяково

Іван Ганзера Фото: Facebook / @ivan.ganzera

"Тоді [в 2011 році] у нас був один тренер, який на початку проекту зі своєю командою не працював взагалі, - розповів співак. - Все готував Костянтин Меладзе, а він приходив за годину до ефіру, сідав у крісло і розповідав, як важко вони працювали весь попередній тиждень, які вони молодці. Тоді я дуже багато речей почав розуміти.".

Як зазначив Ганзера, шоу-бізнес у телевізорі істотно відрізняється від шоу-бізнесу в реальному житті. І головна його проблема - ілюзії, створені продюсерами. "По телевізору ми бачимо все в дещо іншому світлі, [...] і мені дуже не подобаються багато речей. Скажімо, я не люблю поняття, що шоу-бізнес - це ілюзія, яку ми даруємо людям, - пояснив співак. - Приходить людина на концерт, дивиться дві години на артиста і бачить картинку, якої насправді немає. Пам'ятаю, після проекту продюсери говорили мені, мовляв, навіть якщо тобі нічого їсти, для глядача ти маєш бути тим, ким вони ніколи не стануть. Нехай думають, що ти живеш у кришталевому будинку та ходиш на золотий унітаз. І від цього мені ніяково".

Доволі скоро молодий співак переконався, що в ілюзіях живе багато українських знаменитостей. "Після різних зустрічей і презентацій, куди ходять багато наших артистів, я зрозумів, що 80% українського шоу-бізнесу - це дійсно велика ілюзія. Всі артисти прекрасно говорять, у всіх завжди "багато роботи", "багато концертів", вони завжди "дуже зайняті" і прекрасно виглядають, а після цих зустрічей повертаються до орендованих квартир десь на Харківському масиві, - продовжив він. - Я ж завжди був за правду, тому на концертах завжди розповідав людям справжню історію, показував реальний український шоу-бізнес. Може, це неправильно, але мені так комфортно. Адже сутність моя за ці роки не змінилася - я як був простим хлопцем із села, так ним і залишився".

  • У першій частині великого інтерв'ю Іван Ганзера розповів про непрості роки співпраці з Universal Music після перемоги на "Голосі країни", спроби змінити жорсткий контракт, а також відповів на доволі популярне питання - куди зникають учасники вокального шоу.
  • Уже в найближчі вихідні читайте на theLime другу частину бесіди зі співаком - про раптове рішення спробувати себе в політиці, про рекордне число поїздок з концертами на схід України, про смерть батька та роботу над автобіографічною книжкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину