Лайм

Дочка Павла Зіброва виходить заміж за бізнесмена, якому раніше сказала "ні" - хто він

Пару познайомив зірковий батько дівчини

24-річна Діана Зіброва, дочка українського артиста Павла Зіброва, виходить заміж за бізнесмена Андрія Іщенка, з яким перебуває у стосунках вже п'ять років. Однак через пандемію пара поки не може визначитися з датою урочистості.

"Весілля - у нас зараз проблема номер один. Тому що, планували на минулий рік - мимо. Планувати на цей рік - не знаю. Можливо, восени все буде краще. Можна сказати, що вже на низькому старті йде підготовка до планування сім'ї", - розповіла дівчина у програмі "Зірковий шлях".

Діана Зіброва з нареченим Фото: facebook.com

Пара познайомилася, коли Діана була ще школяркою. Андрій тоді брав уроки вокалу у її зіркового батька, і вони кілька разів перетиналися, в тому числі й на концертах Зіброва.

Через деякий час знайомство переросло у почуття. Для Діани Андрій став першим хлопцем, до нього у дівчини не було стосунків. Через два роки роману хлопець зробив коханій пропозицію, але вона йому відмовила.

"Тоді я була абсолютно не готова, - згадує Діана. - Я як їжачок закрилася в собі і не хотіла нікому про це розповідати. Звичайно, він ображався, йому було неприємно, але він переступив через цю ситуацію. Мені було страшно тоді створювати свою сім'ю. Але зараз вже пройшов час і я розумію, що і у Андрія є зміни по роботі в позитивному плані і у мене - нові контакти та нові можливості. Я розумію, що вже можна створювати сім'ю".

Діана та Андрій Фото: facebook.com

Діана зізналася, що її батьки є для неї прикладом, і вона хоче створити саме таку сім'ю.

63-річний співак Павло Зібров довгий час одружений на своїй директорці Марині. Пара одружилася у серпні 1994 року, а у 2019-му Зібров знову повів дружину під вінець. Весільна церемонія пройшла у ресторані Конча-Заспи у день 60-річчя дружини артиста. Діана - спільна дочка подружжя, але у пари є ще діти від попередніх шлюбів.

Павло Зібров з дружиною Мариною та дочкою Діаною Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

  • Раніше Павло Зібров розповів про сімейну трагедію , яку пережив у шлюбі з другою дружиною. Подружжя довго не могли мати дітей, а коли Марина завагітніла, у неї стався викидень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України