Лайм

3 коктейлі на Хелловін, які доповнять вашу вечірку: прості рецепти

Порадуйте дітей та дорослих

Щороку в кінці жовтня чимало людей святкують Хелловін або, як його ще називають, День всіх святих. І якщо ви вже придумали, як оригінально прикрасити будинок, саме час подбати про частування і напої. theLime підібрав для вас рецепти незвичних коктейлів, які додадуть особливої атмосфери тематичній вечірці.

  • "Ходячий мрець"

Якщо ви хочете поекспериментувати з незвичайними смаковими поєднаннями, зробіть цей коктейль. Тим більше що виглядає він дійсно моторошно.

Інгредієнти: текіла (40 мл), сироп агави (15 мл), свіжовичавлений буряковий сік (10 мл), апельсиновий сік (15 мл), лимонний сік (15 мл), лід (за смаком), часточка лимона або апельсина (для прикрашання).

Приготування:

У шейкері змішуємо всі інгредієнти, крім бурякового соку, додаємо лід і струшуємо кілька разів ритмічними рухами. Виливаємо коктейль у склянки, потім повільно вливаємо буряковий сік, щоб він розтікся, залишивши "кривавий слід". До слова, замість нього можна використовувати вишневий сік. Прикрашаємо келих часточкою лимона або апельсина і подаємо гостям. Також до нього можна подати желейні цукерки "очі мерця".

Фото: pinterest.com

  • "Зомбі"

Рецепт цього коктейлю вигадав у 1934 році власник відомого в Каліфорнії бару "Дон Біч". Таку назву цей тропічний напій отримав через свій дуже швидкий і п'янкий ефект. Соки приховують пекучий присмак міцного алкоголю, роблячи напій м'яким, але ця м'якість оманлива. В оригінальному рецепті - три види рому, втім, якщо ви не зможете знайти якийсь із них, цілком можна додати тільки один.

Інгредієнти: золотий ром (20 мл), темний ром (20 мл), світлий ром (20 мл), абрикосовий лікер (15 мл), вишневий лікер (15 мл), гранатовий сироп - гренадін (5 мл), ананасовий сік (30 мл), апельсиновий сік (30 мл), кубики льоду (200 грам), колотий лід (250 грам), апельсин (1 часточка), коктейльна вишня (1 шт.), фігурки зомбі (для прикрашання за бажанням).

Приготування:

Змішуємо в шейкері з льодом в кубиках три види рому, лікери, соки і гренадін, потім кілька разів інтенсивно струшуємо, щоб всі компоненти перемішалися.

Келихи для подачі наповнюємо колотим льодом, виливаємо суміш із шейкера. Прикрашаємо часточкою апельсина і вишнею або на свій смак - наприклад, листком м'яти і фігуркою зомбі.

Фото: pinterest.com

  • "Червивий пунш"

Пунш - збірна назва алкогольних і безалкогольних коктейлів, які готують на основі суміші різних фруктів і фруктових соків. Якщо на вашій вечірці будуть діти, приготуйте їм пунш із желейними черв'ячками, павуками, кажанами і т.п.

Інгредієнти: лимонад (2 л), лимон або лайм (3 шт.), журавлинний, гранатовий або вишневий сік (0,5 л), желейні цукерки (для прикрашання).

Приготування:

Лимони або лайми необхідно промити під проточною водою і нарізати акуратними часточками. Також можна додати будь-які фрукти або ягоди за смаком.

У великій каструлі змішуємо лимонад з журавлинним, гранатовим або вишневим соком і шматочками нарізаних фруктів. Потім розливаємо в стакани і прикрашаємо їх желейними цукерками у вигляді павуків або черв'яків.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь