Лайм

Через концерти у Криму Наташі Корольовій заборонили в'їзд до країни Євросоюзу

Артистка прокоментувала цю ситуацію

Литва заборонила в'їзд російській співачці Наташі Корольовій. Таке рішення влада країни ухвалила після того, як артистка влаштувала гастролі в окупованому Криму.

Виконавиця, яка родом із Києва, не зможе в'їхати на територію Литви до 21 січня 2027 року. Відповідне рішення було ухвалено департаментом міграції при МВС Литви, передає видання LRT.

Фото: instagram.com/koroleva__star

"Мабуть, ми за кілька хвилин від прямих військових дій проти наших друзів в Україні. Такі концерти – повне непорозуміння", - заявив голова комітету парламенту з питань нацбезпеки та оборони Лаурінас Кащюнас.

Сама Корольова з таким рішенням не погоджується. Вона прокоментувала заборону в'їзду до Литви на своїй сторінці в Instagram: "Ну просто нісенітниця якась. Світ остаточно перевернувся з ніг на голову… І мимоволі відчуваєш іспанський сором за таких представників влади, які, пропагуючи "свободу", вимагають "оцінки геополітичної" обстановки". Боже, Наташа Корольова та геополітика…".

Фото: instagram.com/koroleva__star

Нагадаємо, в'їзд на територію України артистці також заборонено. Через виступи в окупованому Криму, підтримку голови Кремля Путіна та його партії "Єдина Росія" Наташа Корольова не зможе побувати в рідному Києві як мінімум до грудня 2022 року. Раніше співачка навіть надіслала листа Володимиру Зеленському з проханням пустити її до країни, але її спроба виявилася провальною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв