Лайм

Маленька україночка: у Святослава Вакарчука народилася дочка

Ім'я новонародженої дитини означає "мир"

Лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вдруге став батьком - у музиканта народилася донька. Дівчинка з'явилася на світ через рік після народження первістка 47-річного музиканта - сина Івана.

Радісну новину повідомили на сторінці колективу у Facebook. "Офіційно. 21 червня 2022 р. у Святослава Вакарчука народилася донька. Дівчинку назвали Соломією. Ім'я, що обрали батьки дитини, означає "мир", - сказано у дописі.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

У прес-службі артиста додали, що тато й мама новонародженої дівчинки вирішили не розголошувати подробиці та просять з повагою поставитися до їхнього рішення та права на приватне життя.

"Вітаємо тебе в нашій дружній "Океанівській" та великій українській родині, маленька україночка Соломія Святославівна Вакарчук, - додали учасники "Океану Ельзи". - Перемоги нам всім. Після якої - миру вам назавжди, наші діти".

Фото: facebook.com/okeanelzyofficial

Святослав Вакарчук не афішує своє особисте життя. ЗМІ пишуть, що матір'ю дітей музиканта є Євгенія Яцута – співробітниця кінопродюсерської компанії Radioactive, яка знімає рекламу, а також займається виробництвом серіалів та кліпів. Пара нібито разом уже близько двох років, але афішувати стосунки поки що не готова. А сам артист не підтверджує, але й не заперечує цю інформацію.

Євгенія ЯцутаФото: facebook.com/yatsuta

19 червня 2021 року у лідера ОЕ народився син Іван, якого він назвав на честь батька. У травні 2022-го ймовірну цивільну дружину музиканта помітили з круглим животом на Каннському кінофестивалі, після чого заговорили, що Вакарчук стане батьком вдруге.

Святослав Вакарчук був одружений з Лялею Фонарьовою, але після 20 років стосунків їхні дороги розійшлися. Після розлучення музикант та стиліст залишилися близькими людьми і продовжують разом виховувати дорослу доньку Фонарьової від першого шлюбу – Діану.

  • Нещодавно Святослав Вакарчук відсвякував перший день народження свого сина Івана. На честь свята артист опублікував перше фото із малюком.
  • Раніше лідер гурту "Океан Ельзи" показав улюблену іграшку маленького сина. Він зізнався, що завжди бере її з собою як талісман.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту