Лайм

Де гинули люди. Андрій Бєдняков відреагував на цинічний концерт окупантів на руїнах "Азовсталі"

Український телеведучий показав черговий нелюдський вчинок рашистів

Російські окупанти в Маріуполі влаштували "рок-концерт" на території розбомбленого заводу "Азовсталь". На цинічний захід відреагував Андрій Бєдняков, який народився та виріс у найбільшому українському місті на березі Азовського моря.

Телеведучий опублікував в Instagram-історіях фрагмент зі "свята", який організовано рашистами у місці, де від їхніх же куль та ракет загинули мирні українці.

Фото: t.me/andriyshTime

"Новини із Задзеркалля. "Асвабадітєлі" дали концерт на території заводу "Азовсталь". На території заводу, де гинули люди. Цивільні. Жінки. Діти", - відреагував Бєдняков.

На кадрах окупантів та псевдоволонтерів розважає гітарист, який співає "Мы не оставим свои города" на тлі зруйнованого заводу. "Мы едины нашей кровью и верой, а наше слово много крепче чем камень. И не измерить никакой в мире мерой, то святое, что ковалось веками...", - йдеться в пісні.

"Поставити хриплого в джинсівці з гітарою та засаленим, як і його джинси, волоссям. Заспівати пісню про віру та камінь – виконано. Зібрати речі в чорний пакет і звалити з Маріуполя – завантажується", - додав український телеведучий.

Фото: instagram.com/biedniakov

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита