Лайм

Сиділа під школою: Оля Цибульска розповіла, як віддала сина навчатися офлайн в Україні

"Мені дуже складно дався цей перший день"

Українська співачка Оля Цибульська п’ять місяців жила на Рівненщині разом із чоловіком та сином, однак нещодавно повернулася до Києва. Артистка зважилася на цей крок з кількох причин, одна з яких – Нестору час повертатися за шкільну парту.

У програмі ЖВЛ виконавиця зізналася, що рішення про офлайн навчання не було для неї простим, тому у перший навчальний день вона чекала свою дитину під школою. Зіркова мама розуміє, що у закладі є надійне підвальне приміщення, куди діти зможуть піти у разі небезпеки, однак сподівається, що повітряних тривог буде якомога менше, і діти зможуть комфортно продовжити навчання.

Фото: instagram.com/cybulskaya

"В перший день навчання пішов до школи разом із мамою. Я сиділа під школою. Мені дуже складно дався цей перший день. Була повітряна тривога і я билася головою в стінку декілька секунд, і моя мама так само. Але потім я пояснила собі там [в школі] безпечне приміщення", - сказала знаменитість.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Крім того, співачка зізнається, що її син важко переживає події в Україні, як і мільйони інших дітей. Артистка зазначила, що замість дитячих безтурботних роздумів Нестор придумує їдеї стосовно того, як боротися з росіянами:

"Він кожного дня пропонує ідеї, як перемогти росіян. Він підходить до мене і каже: "Мама, ти можеш комусь подзвонити?" В нього є, наприклад, ідея створити роботів, щоб не відправляти наших хлопців на фронт. Загинув мій друг Карім Гуламов, з яким Нестор спілкувався по відеозв’язку. Після чого син каже: "Подзвони комусь, і давай створимо роботів і відправимо їх на фронт".

Оля Цибульська – українська співачка, теле- та радіоведуча, авторка пісень. Заміжня. Свого чоловіка, Сергія Грисюка, який уникає публічності, представила громадськості лише нещодавно. Артистка розповідала, що історія їхнього кохання почалася ще в школі. У січні 2015 року у пари народився, якого вони назвали Нестор.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту