Лайм

Kalush Orchestra розповіли, скільки зібрали для України в Європі та анонсували новий тур

Український колектив їде з концертами до США та Канади

Після перемоги на "Євробаченні-2022" гурт Kalush Orchestra вирушив у європейський тур, щоб розповісти світові про війну в Україні та зібрати кошти на допомогу своїй країні. Повернувшись із Європи, музиканти розповіли, що їм вдалося зібрати понад 50 мільйонів і на цьому вони зупинятися не збираються.

На своїй сторінці в Instagram український колектив анонсував нові благодійні концерти, більш масштабні. З 20 жовтня по 11 листопада Олег Псюк із командою виступлять у США та Канаді.

Фото: instagram.com/kalush.official

"Йо, друзі! Ми об'їхали майже всю Європу, щоб показати унікальний етнічний код, українську культуру та зібрати гроші на підтримку України! Ми зібрали 54 мільйони гривень! Тепер наша мета масштабніша - зробити це в США та Канаді! Ми повинні показати всьому світу, які українці сильні та донести це через нашу музику!", - написали Kalush Orchestra.

За репост публікації та позначки у "сторіз" музиканти пообіцяли розіграти серед фанатів кілька призів: 2 квитки на їхній концерт, дзвінок із гуртом в Zoom, вініл з альбомом.

"Хочемо, щоб про це дізналося якнайбільше людей. Роби репост, відзначай нас і допомагай Україні", - зазначили музиканти.

До початку туру залишається трохи більше тижня, а в кількох найбільших містах США та Канади вже розкуплені всі квитки.

Фото: instagram.com/kalush.official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ