Лайм

В чому зустрічати Новий рік Кролика: модні поради від дизайнера Андре Тана

Фахівець радить підготувати святкове вбрання зазделегідь

Майбутній 2023 рік - рік Чорного Водяного Кролика. І якщо ви вже розібралися, що говорять астрологи про цей символ, настав час подумати про святкове вбрання. Український дизайнер та модельєр Андре Тан розповів, що найбільше підходить для новорічної ночі 2023 року і чому.

"Кролик любить тих, хто готується до нього заздалегідь. Наступний 2023 рік - Чорного Водяного Кролика. Саме цей опис найкраще передає головні кольори свята: чорний та темно-синій", - пише експерт у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Так що одягнути на Новий рік 2023?

  • Хітярні образи у темних кольорах

Дизайнер радить звернути увагу на чорний колір: "Це не тільки вічна класика, а й флер таємничості та загадки. Образ femme fatale ідеально підкреслять сукні з оксамиту або асиметрія. Колір настільки класичний, наскільки і пластичний у використанні. Можна впевнено відходити від концепції "маленької чорної сукні", експериментуючи з новими фасонами. Зверніть увагу на сміливі тренди: пір'я, блискітки та сітку".

Фото: pinterest

  • Новорічні зірки - перлово-білі та жовті кольори

Кажуть, саме ці кольори у 2023 будуть вважатися "щасливими". Фахівець пояснює, що такий образ можна доповнити подолом із бахроми. Також цікавим варіантом стануть елементи з пір'ям у цих відтінках.

Фото: pinterest

Читайте також: Топ-5 модних аксесуарів, які можна подарувати дівчині на Новий рік-2023.

  • Незалежні етюди у синіх тонах

"Синій асоціюється з потягом до пригод та незалежністю. Зустріти цей Новий рік у синьому брючному костюмі - запорука впевненості в собі. До речі, такий образ чудово поєднується із золотими, жовтими та перлинними прикрасами", - розповідає дизайнер.

Фото: pinterest

  • Спокій і виваженість - блакитний

Андре Тан також радить придивитися до небесних відтінків: "Дуже актуальне бажання для багатьох з нас - спокійний 2023 рік. Менш яскравий, ніж попередні кольори, блакитний підійде любителькам суконь з шовку та оксамиту. Це, до речі, теж один із "вдалих кольорів" наступного року".

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Крім того, модний фахівець підкреслює, що не варто забувати про головні хіти новорічних вечірок: плісировані спідниці, асиметричні сукні, оксамит, блиски і пір'я.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво