Лайм

Ми щасливі та схвильовані: Ліндсі Лохан оголосила про вагітність

За словами інсайдерів, зірка почувається добре

Американська акторка, поп-співачка і модель Ліндсі Лохан чекає на первістка. Радісною новиною вона поділилася у соціальних мережах, опублікувавши зворушливе фото.

У Instagram 36-річна знаменитість виклала знімок білого дитячого боді, на якому написано Coming soon (в перекладі з англійської - незабаром). "Ми щасливі та схвильовані", - також йдеться у підписі до кадру.

Фото: instagram.com/lindsaylohan

Новину про майбутнє поповнення у родині зірки підтвердили і її представники американському виданню Page Six. Як зазначають інсайдери, вона почувається добре і радісно схвильована такою новиною.

Читайте на тему: Ріанна підтвердила другу вагітність через 9 місяців після народження першої дитини.

Батьком малюка є чоловік акторки – арабський фінансист Бадер Шамас, за якого вона вийшла заміж у липні 2022 року. Пара вирішила одружитися таємно за кілька годин до 36-річчя акторки. До цього закохані зустрічалися два роки.

Лохан зі своїм чоловікомФото: instagram.com/lindsaylohan

Також деякі ЗМІ припускають, що нині Лохан та її обранець переважно живуть у Дубаї, оскільки саме там чоловік працює у великій компанії.

Ліндсі Лохан здобула першу популярність в дитинстві і, як це часто трапляється із зірками, пройшла нелегкий шлях на етапі свого дорослішання.

У 2007 році знаменитість опинилася в центрі одразу кількох скандалів, через що кар’єрну діяльність на деякий час їй довелося припинити.

Фото: instagram.com/lindsaylohan

Також у житті Лохан - два ДТП та лікування у реабілітаційному центрі від алкогольної та наркотичної залежності. За словами інсайдерів, саме кохання допомогло акторці перебороти ці слабкості та почати життя спочатку.

  • Нагадаємо, Макс Чмерковський знову стане батьком - дружина танцюриста вагітна після трьох викиднів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ