Лайм

Ходила вулицями оголеною: акторку Аманду Байнс ушпиталили до психіатричної лікарні

Знаменитість сама попросила про допомогу

Американська акторка та співачка Аманда Байнс потрапила до психіатричної лікарні після того, як її помітили голою на вулицях Лос-Анджелеса, повідомляє Page Six.

Очевидці повідомляють, що зірка фільмів "Великий товстий брехун", "Чого хоче дівчина", "Вона - чоловік", "Відмінниця легкої поведінки" та "Лак для волосся" зупинила випадкову машину і сказала водію, що має психічний розлад. Після цього 36-річна Байнс сама зателефонувала до служби 911 і була доставлена до поліцейської дільниці. Експерт із психічного здоров'я визначив, що акторці необхідна госпіталізація, і зараз вона залишається в лікарні.

Фото: Getty Images

Колишній наречений Аманди Пол Майкл повідомив виданню, що напередодні інциденту вона відмовилася від ліків. Приступ захворювання у неї стався майже через рік після того, як суд звільнив Байнс від восьмирічної опіки (аналогічною до тієї, під якою знаходилася Брітні Спірс).

Читайте також: Травма на все життя: Брітні Спірс заявила, що більше ніколи не виступатиме на сцені.

Аманда Байнс розпочала свою кар'єру в дитинстві, працюючи над комедійним серіалом Nickelodeon "Все це" (1996-2000) та "Шоу Аманди" (1999-2002). Після цього актриса знімалася у комедіях та мелодрамах, а також озвучувала мультфільми.

Проблеми із законом та психічним здоров'ям у Байнс почалися у 2012 році. Дівчину затримали після того, як вона влаштувала пожежу на під'їзній доріжці незнайомця. У 2013 році мати актриси стала її опікуном, а у 2018 році у неї діагностували біполярний розлад. Також Байнс зізналася, що зловживала психоактивними речовинами.

Читайте також: Біполярний розлад: що відомо про хворобу, я пкаідкосила Каньє Веста, Мерайю Кері та Ван Дамма.

У лютому 2022 року актриса подала заяву про припинення опікунства. Адвокат заявив, що стан Байнс покращився і захист більше не потрібний. Адвокати її батьків не стали заперечувати та підтримали доньку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання