Лайм

Ембер Герд покинула кар’єру в Голлівуді після скандального програшу в суді з Джонні Деппом

У липні минулого року зірка продала свій будинок у Каліфорнії

Екс-дружина Джонні Деппа Ембер Герд переїхала з США в передмістя Мадрида (Іспанія) зі своєю дворічною дочкою. Це сталося майже через рік після того, як вона програла у суді своєму колишньому знаменитому обранцю та мала виплатити йому чималу суму у якості штрафу.

"Я можу повідомити, що Герд пішла з Голлівуду й непомітно переїхала в Іспанію зі своєю маленькою дочкою Уною", - сказала подруга акторки письменниця Єва Барлоу, слова якої цитує журналістка видання Daily Mail Елісон Бошофф.

Фото: instagram.com/amberheard

"Вона розмовляє двома мовами, іспанською теж, і щаслива там, виховуючи дочку далеко від усього галасу". Я не думаю, що вона не поспішає повернутися на роботу до Голлівуду, але вона, ймовірно, повернеться, коли настане час, для правильного проекту", - також розповіла подруга Герд.

Читайте на тему: Не залишилося іншого виходу: Шеннен Догерті розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу.

У липні минулого року Ембер виставила на продаж свою нерухомість у Юкка-Веллі, що в штаті Каліфорнія, і віддала її новим власникам за 1,1 мільйона доларів, що майже вдвічі вище за ту ціну, яку вона заплатила будинок під час купівлі.

У жовтні колишня Деппа відпочивала на Майорці, і її під час прогулянок ловили надокучливі об'єктиви папараці. Згідно чуток, які ходили тоді, на той час жінка жила в орендованому будинку на острові. Нині ж Герд оселилася за межами Мадрида.

Фото: instagram.com/amberheard

Переїзд Херд до Іспанії стався майже через рік після судового розгляду справи про наклеп. Депп подав до суду на Герд через статтю 2018 року у The Washington Post. У матеріалі акторка звинуватила колишнього чоловіка у домашньому насильстві. Джонні у відповідь заявив про те, що ця інформація не є правдивою та висунув вимогу виплатити йому 50 мільйонів доларів моральної компенсації. Під час судових слухань Депп говорив, що саме

Герд застосовувала до нього фізичну силу. У відповідь жінка подала позов на актора на 100 мільйонів доларів.

Суд закінчився у червні 2022 року: присяжні ухвалили рішення про виплату актору 10 млн доларів компенсації та 5 млн доларів штрафу за рахунок Герд. Натомість Герд присудили компенсацію в розмірі 2 млн доларів.

Герд та Депп у судіФото: Getty Images

Після скандалу із судом Герд практично перестала зніматись. Одними із останніх її проектів на сьогодні є "Аквамен і втрачене королівство" і стрічка "У вогні".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків