Лайм

Зірка серіалу "Надприродне" Міша Коллінз приїхав до України: актора помітили на столичному вокзалі

Знаменитість також заговорив українською

В Київ приїхав відомий американський актор, виконавець головної ролі у серіалі "Надприродне" Міша Коллінз. Він наслідував приклад багатьох інших світових зірок та не побоявся навідатися до нашої країни у період повномасштабної війни та травневих масованих ракетних атак.

Про приїзд зірки повідомляється на сторінці United24 в Instagram. "Подивіться, хто приїхав! Та це ж наш амбасадор Андрій Шевченко! І не сам, а зі старшим сином Джорданом. Зачекайте, а хто це поруч? Та це ж кінозірка, американський актор, виконавець головної ролі у серіалі "Надприродне" Міша Коллінз! Вітаємо всіх у Києві!" - йдеться у дописі.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

На опублікованих у мережі кадрах Коллінз разом з іншими позує на столичному вокзалі. На його обличчі можна помітити посмішку.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Актор також заговорив українською мовою: "Україно, добрий день, ми їдемо до вас", – сказав він разом із Шевченком. "Актору серіалу “Надприродне” чудово вдається! І це не дивно, адже предки Міші - з Київської області. Колінз вивчав в коледжі українську політику та історію і навіть декілька разів приїздив в Україну до повномасштабної війни", – йдеться в Telegram-каналі платформи United24.

Кількома днями раніше Міша також продемонстрував солідарність з Україною: разом з іншими акторами "Надприродного" він привітав Київ з днем народження. Виконавці ролей Кроулі, Бога, Ровени, Чарлі, Архангела Михаїла, сина Люцивера Джека і, звісно, Кастіеля, виклали у мережу спільне фото, на якому позували з українським прапором.

Публікацію знаменитості підписали українською мовою. "Поточний настрій", - йшлося у дописі із синьо-жовтим стягом.

Фото: instagram

Нагадаємо, Міша Коллінз - американський актор і режисер. Зіграв у фільмах "Стоунхендж. Апокаліпсис", "Карла", "Перерване життя", у телесеріалах "Швидка допомога", "Усі жінки - відьми". Найбільш відомий роллю ангела Кастіела в телесеріалі "Надприродне".

У 2022 році, після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України, актор висловив свою підтримку народу України, як і десятки інших знаменитостей з різних куточків світу.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото