Лайм

Фонд помсти Ані Лорак: Катя Осадча висміяла співачку-зрадницю через її ім'я на БПЛА

Зірка виклала пост на цю тему

30 травня безпілотники атакували Москву, і на одному зі збитих БПЛА можна побачити так зване "вітання" від співачки Ані Лорак, яка понад рік мовчить про війну в Україні та продовжує заробляти криваві рублі. Фото з відповідним написом на дроні вже з’явилося у мережі.

Знімок, на якому видніється наліпка "Фонд помсти Ані Лорак", став темою бурхливого обговорення. Не оминула увагою цей інцидент і телеведуча Катерина Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

На своїй сторінці в Instagram знаменитість також опублікувала вірусну світлину та поділилася своїми думками стосовно неї. Осадча наголосила, що людям слід бути пильними у споживанні щоденної інформації, оскільки інформаційна війна все ще триває.

"Фонд помсти Ані Лорак. Якщо це не фото-фейк, то це смішно… Але… (На фото дрон збитий сьогодні під Москвою). Нова війна це і інформаційні баталії. Варіанти, навіщо і кому це потрібно:

  • "покращити" життя зрадниці на чужині
  • відбілити зрадницю в очах українців, хтось да поведеться.

Свої особисті висновки про український артистів зрадників всі зробити давно, але, як показує практика, можна і в ситуації зради перевзуватися і переконувати людей в зворотному. Тому - будьте пильні в споживанні інформації. Бережемо себе, близький, віримо в ЗСУ і ППО", - висловилася з цього приводу ведуча.

Читайте на тему: Не бігала, не хвалилася: Сергій Притула потролив Таїсію Повалій щодо її "підтримки" України.

Пост з безпілотником також підхопили українці. Вони жартома "подякували" фонду артистки-зрадниці. На додачу "вдячні" користувачі мережі розхвалили й інших путіністів – Філіпа Кіркорова, Таїсію Повалій та навіть Олега Царьова.

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Окрім того, кадр вже підхопили російські пропагандисти, які повірили в його достовірність.

Нагадаємо, колишня українка Ані Лорак не вперше стала героїнею мемів, адже раніше в Росії її почали звинувачувати, що вона нібито фінансово допомагає ЗСУ. Активісти не стали це заперечувати, а навпаки – почали висловлювати "слова подяки" виконавиці за отримані кошти. Після цього уродженці Буковини стало не так спокійно жити в РФ. Концерти Лорак почали скасовувати. Нині вона продовжує виправдовуватися на рахунок того, що нікому не допомагала.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil