Лайм

Які нігті зробити на випускний: 9 ідей сучасного манікюру, який зробить образ стильним

Надихніться свіжими ідеями

Випускний - особлива та яскрава подія у житті, підготовка до якої починається ще за декілька місяців до самого заходу. Тому якщо із зачіскою та вбранням ви вже визначилися, саме час подумати про святковий манікюр. На які варіанти варто звернути увагу у 2023-му році - розповімо далі.

Натуральний хром

Для створення такого дизайну оберіть нюдову основу рожевого чи тілесного відтінку, а поверх неї нанесіть лак чи спеціальну втирку з ефектом хрому. Додайте стильні аксесуари, щоб підкреслити святковість вашого образу.

Фото: instagram.com/overglowedit

Перламутровий манікюр

Нанесіть лак з перламутровим ефектом, зробивши френч на мигдалевій формі або ж обравши однотонне покриття. Віддайте перевагу тому дизайну, який буде найкраще підкреслювати ваше вбрання.

Фото: instagram.com/heygreatnails

Читайте на тему: Різнокольоровий манікюр на літо 2023 року: які дизайни нігтів вважають модними.

Молочний із блискітками

Це безпрограшний варіант класичного манікюру, який на честь особливого дня можна урізноманітнити крихітними блискітками на кінчиках. Така проста маніпуляція перетворить однотонне покриття на ефектне та розкішне - перевірте самі.

Фото: instagram.com/disseynails

Класичне омбре

Воно створюється завдяки поєднанню двох кольорів: білого та пастельного (це може бути бежевий чи ніжно-рожевий). Один колір плавно переходить в інший, при цьому зазвичай кінчики роблять білими, а зону кутикули - більш натуральною. Таке покриття дозволить підкреслити будь-який образ, незалежно від кольору та стилю.

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

Мікрофренч

Чудовий варіант для коротких нігтів. Виберіть напівпрозору основу і попросіть майстра створити тоненьку білу лінію на кінчиках пальців - це дозволить отримати акуратний дизайн, який не старіє та завжди проходить перевірку часом.

Фото: instagram.com/revolvebeauty

Малюнки у вигляді хмаринок

Якщо бажаєте зробити щось неординарне, зверніть увагу на цей дизайн. На бежевій чи прозорій основі намалюйте легкі хмаринки по всій довжині. Такий манікюр створить відчуття легкості та теплої пори - саме те, що хочеться відчувати у святковий особливий день.

Фото: instagram.com/imarninails

Нюд із камінчиками

Таке покриття виглядає максимально ефектно. Здається, ніби стрази приклеєні на так званий "голий манікюр", який не має кольору, проте це не так, адже приємна рожева основа виглядає приголомшливо у поєднанні з масивними камінчиками. Їх можна нанести на всі нігтики або ж виділити лише кілька.

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

Черепаховий манікюр

Ще один вдалий варіант, коли хочеться поекспериментувати та підкреслити свої нігтики яскравим покриттям. Дизайн має таку назву, оскільки малюнки нагадують панцир черепахи та виглядають на нігтьовій пластині об'ємними.

Фото: instagram.com/nailsby.hails

Читайте також: Ідеї ніжного манікюру на короткі нігті: які кольори і дизайни зараз в моді.

Пастельний з плавними лініями

Така ідея дозволить створити унікальний дизайн, обравши саме ті узори, які вам хочеться. До того ж, її перевага полягає в тому що вона виглядатиме доречно до більшості трендових у 2023-му році аутфітів.

Фото: instagram.com/imarninails

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень