Лайм

Ведучий Євген Фешак розповів, навіщо в мережі пліткують про розлучення Єфросиніної та Хромаєва

Зіркова пара офіційно не коментувала ситуацію

В мережі не вгавають чутки про можливе розлучення української ведучої Маші Єфросиніної, яка нещодавно розповідала про почуття до свого чоловіка-військового Тимура Хромаєва. Український ведучий Євген Фешак висловився з цього приводу, припустивши, що така політика може бути пов’язана з "прогріванням" нового шоу Єфросиніної на YouTube.

В ефірі "Люкс ФМ" Євген Фешак пояснив, що це може бути спланований піар-хід, аби зробити яскраву платформу для нового шоу Маші Єфросиніної.

Читайте також: Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик.

"Ви ж пам'ятаєте, як літають чутки в інтернеті, що вони розлучаються. Прямо прокачуються ці чутки, що все – вона його довела, він узагалі не може з нею бути. Але! Швидше за все, це "прогрівчик". "Прогрівчик" перед новим проєктом Маші Єфросиніної, тому що вона збирається запустити новий YouTube-проєкт", – наголосив Фешак, додавши, що 14 травня телеведуча заінтригувала публіку новиною про підготовку до нового проекту.

Маша тоді написала: "Ви нізащо не вгадаєте, хто буде його першим героєм. Підказка: я так не хвилювалася ніколи".

Додамо, що ЗМІ активно роздмухували ситуацію про ймовірне розлучення зіркової пари. На телеканалі СТБ припустили, що першим героєм шоу Єфросиніної буде саме її чоловік і подружжя таким чином повідомить про розрив. Український пліткар Богдан Беспалов активно підливає масла в вогонь, поширюючи чутки, але Маша Єфросиніна офіційно не коментує цю інформацію. Нагадаємо, що 25 травня Хромаєв публічно привітав дружину з днем народження.

Раніше ми розповідали, що Олександра Заріцька скасувала весілля з коханим. Знаменитість поділилася своїми подальшими планами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дозволяла собі плакати: Олена Зеленська зізналася, що була близька до психологічного вигорання

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що кілька разів була на межі емоційного вигорання

Краще самому зробити вибір: актор Юрій Феліпенко пояснив, чому обрав добровільну мобілізацію

Український актор Юрій Феліпенко розповів про добровільне рішення доєднатися до військового підрозділу "Ахіллес"

Плюс один: Тімур Мірошниченко з дружиною зворушили кадрами з названою донечкою

Популярний ведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна удочерили дівчинку та показали в мережі зворушливе відео з донькою