Лайм

Юрист в автошколі і кондитер: що відомо про переможницю шоу "МастерШеф-13" Аліну Бурик

Дівчина шість разів намагалася стати учасницею кулінарного проекту

На шоу "МастерШеф-13" перемогла Аліна Бурик з Вінниці. Дівчина кілька разів намагалася потрапити на кулінарний проект і лише шоста спроба стала для неї вдалою. Вінничанка не лише пройшла кастинг, а й стала найкращим кулінаром-аматором. Що відомо про життя талановитої українки і яким був її кулінарний шлях – далі у матеріалі.

Читайте також: Переніс інсульт і переїхав до Чернігова: куди зник харизматичний ведучий "Миколиної погоди".

Фото: СТБ

Аліна Бурик народилася 30 жовтня 1998 року. Нині їй 25 років. Після школи вступила до юридичного вишу, а під час навчання зайнялася кондитеркою. Наразі дівчина працює юристом в автошколі, а паралельно робить домашні солодощі на замовлення. Разом з мамою відкрила своє кафе в автошколі.

"В 11 класі я побачила, як дівчина заробляємо на домашніх десертах. А далі - як у тумані - я опинилася з мамою на ринку, де ми вже купували перший інвентар. Мама, до речі, стала першим (і поки що єдиним) інвестором", - розповіла Аліна в Instagram.

Фото: instagram.com/angelinaburik

Своє перше замовлення юна кондитерка отримала у День святого Валентина. За словами дівчини, у 2016 році не було конкуренції, тому їй було неважко шукати замовників. Попри непоганий заробіток, кинути навчання на юриста дівчина не наважувалася.

"Навіть коли я почала заробляти на десертах і все навколо мене підштовхувало до кар'єри у цій сфері - я боялася собі зізнатися... Представлялася юристом-кондитером і 5 з половиною років навчалася на юридичному, - розповідала вона. - Після магістратури треба було провиявити рішучість і вирішувати, куди я рухатимусь далі. А це зовсім різні шляхи: кондитер і юрист".

Читайте також: Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців.

Після навчання Аліна вирішила присвятити своє життя кулінарії та пішла влаштовуватись у вінницький ресторан. Десертами дівчини пригощали всіх гостей закладу і, здавалося, все ідеально, але на роботу вона так і не вийшла. Причин Аліна не розповідала, але зізнавалася, що продовжила шукати вакансії. За два тижні Бурик отримала роботу юриста в автошколі. Паралельно почала готувати десерти на замовлення.

Фото: instagram.com/angelinaburik

Проте мрію потрапити на "МастерШеф" так і не кинула. З 2018 року Аліна не пропустила жодного кастингу, але щоразу отримувала відмову.

"Щоразу, як мені не передзвонювали, я говорила собі, що більше не буду подаватися. Але як тільки бачила, що розпочався новий кастинг, то знову йшла, - розповідала вона сайту "20 хвилин". - І от останній раз я дуже якось по-простому ставилась до того, пройду я чи ні, у порівняні з минулими роками, але таки телефонує мені мій журналіст [працює з учасниками проекту] і каже: "Аліна, хочу дещо уточнити". А я думаю, та ну, яке уточнити, скажи, що я пройшла далі. І тут він додає: "Та ладно, я нічого не хочу уточнювати. Ти пройшла".

Фото: instagram.com/angelinaburik

На телекастингу Аліна приготувала гречаний медовик і отримала три "так" від суддів. На проекті учасниця у кожному конкурсі демонструвала свої кулінарні таланти, а у суперфіналі здивувала експертів романтичною вечерею під супровід української поезії. Три страви, присвячені різним етапам кохання, привели Бурик до перемоги.

"У мене не було впевненості, що я виграю. Для мене було важливо зробити все, як я планувала. Я дуже горіла своєю концепцією. Розуміла, що жодним іншим чином не можу вплинути на рішення суддів. А ось викластися на повну - можу", - зізналася Аліна в інтерв'ю "Фактам".

Читайте також: Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифровали для МЗС.

Куди витратить грошовий приз, дівчина ще не вирішила, але вже точно знає, чим займатиметься у майбутньому. "Я більше не працюватиму як юрист. Моє життя тепер буде пов'язане лише з кулінарією", - сказала переможниця 13 сезону шоу "МастерШеф".

Фото: СТБ

Дізнайтесь також, де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павлика виїхав із України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також