Лайм

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишні закохані були разом 22 роки

В'ячеслав Узелков і Марина Боржемська розлучилися шість років тому. Особисте життя колишнього боксера після болісного розриву налагодилося - він зустрів нову кохну, з якою вже навіть заручився, а от серце його ексдружини досі вільне.

В інтерв'ю Ірині Демешок фітнес-тренерка розповіла, чому не наважується на нові стосунки і відповіла, чи готова вже зробити крок назустріч особистому щастю.

Читайте також: Зустрічаю 45 років: В'ячеслав Узелков показався у лікарні після складної операції на серці.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

"Для мене – це виклик дозволити собі [стосунки] і яка я буду в них. Це теж певне випробування, тому що я боюся припускатися тих помилок, яких я припускалася. Втім, я чомусь впевнена, що цього не робитиму, тому що я з собою вже домовилася. Я познайомилася з новою Мариною і щось дістала з того підліткового віку з чортиками в очах і запеклою жагою до життя і пригод. Те, що я придбала за цей час – вміти правильно віддавати та брати", - сказала 44-річна Боржемська.

Водночас, за словами фітнес-тренерки, зустріти супутника життя їй зараз непросто. Адже вона тривалий час жила сама і присвячувала себе лише дітям та кар'єрі.

"Це дуже складно, бо коли ти довгий час перебуваєш сама, тобі стає комфортно. Ти звикаєш. У тебе є певні обов'язки перед собою, дітьми, є власний простір, час і графік, в якому тебе все влаштовує. Просто ти розумієш, що коли прийде твоя людина, будеш підлаштовуватися", - сказала вона.

Читайте також: Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Нагадаємо, Узелков і Боржемська розлучилися у 2018 році після 22 років стосунків. Колишня зіркова пара довго не називала причин розлучення. Марина говорила, що ситуація в сім'ї стала нестерпною і вони вирішили рухатися в різних напрямках.

У 2024 році Боржемська зізналася, що у шлюбі з Узелковим терпіла психологічний аб'юз. Проте жінка ні в чому не звинувачує колишнього чоловіка, оскільки вважає, що могла будь-якої миті припинити токсичні стосунки, але вона обрала "жертовність".

"Чому 22 роки [терпіла]? Тому що я така витривала. Аб'юз був більше моральний. Це була моя жертовність: "А що він без мене?" Людина знала, на які струни натиснути в моєму серці, душі, що сказати, щоб я не пішла. Моя відповідальність не дозволяла мені покинути цю людину", - розповідала фітнес-тренерка в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Раніше Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля