Лайм

Олена Мозгова похизувалася своєю вродою у 50 без макіяжу

Продюсерка показала чесне фото

Олена Мозгова – серед тих знаменитостей, хто не боїться показати себе без макіяжу і сценічної зачіски. Продюсерка, яка раніше скаржилася на зайву вагу, яку набрала під час війни, опублікувала фото, де зображена без косметики на обличчі і професійної укладки.

"Домашнє" фото донька видатного артиста Миколи Мозгового розмістила у себе на facebook-сторінці. "Ну ок, ось фото "вдома на кухні" Без професійного макіяжу, без брендових суконь, без прикрас і зайвих понтів", - написала 50-річна продюсерка.

Читайте також: Не впізнати без гриму: Ірину Білик розхвалили за рідкісне фото без макіяжу.

Фото: facebook.com/mozgovaolena74

"Що ми бачимо? 50 рочків дівчисько, яке і досі мріє про щось недосяжне, яка не втомилась любити і дарувати це відчуття, яка вміє цінувати справжнє… дружбу, любов, емоції, вчинки, сльози і радість", - додала вона.

У коментарях посипалися компліменти природній красі Олени Мозгової.

"Красива, макіяж не потрібен", "Як краса, то краса, навіть без супер макіяжу", "Гарна дівчинка", "Ну на 50 не тягнете, ще далеко, а мрії ...хай через багато років ви завжди мріяли. Здоров'я", "Яка гарна дівчинка", "Ви дуже справжня!", "Без брендових суконь, професійного макіяжу та зайвих понтів 50 років дівчинка виглядає навіть краще, ніж з усім вищепереліченим", "Дуже природньо", "По-домашньому ще красивіша" , - захоплюються користувачі соцмережі.

Читайте також: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

У попередньому дописі Мозгова зізналася, що позитивно ставиться до омолоджувальних процедур, якщо вони використовуються з розумом.

"Я не проти пластичної хірургії, я не проти уколів краси і не проти фоторедакторів, я це робила і роблю в розумних дозах, щоб не спотворити, а підтримати те, що є, те, що вже дано", - написала продюсерка, відповідаючи хейтерам на закиди, що її краса - результат "пластики".

Фото: facebook.com/mozgovaolena74

Раніше Тіна Кароль показала обличчя без макіяжу і ретуші на обкладинці глянцю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також