Лайм

Jazz Weekend в Києві: хто виступить на фестивалі

Jazz Weekend - новий формат з 15-річною історією

21-23 і 29 листопада в Києві пройде фестиваль Jazz Weekend. У культурному центрі Freedom Hall виступлять світові джазові зірки - американці The Baylor Project, проект Incognito, ісландці Mezzoforte, продюсер Боб Джеймс та інші.

The Baylor Project

Відкриють фестиваль The Baylor Project - амбітний проект з Нью-Йорка, створений екс-барабанщиком культового бенду в жанрі ф'южн Yellowjackets Маркусом Бейлором і вокалісткою американського хіп-хоп та R&B проекту Джин.

Секрет неймовірного успіху - в природній хімії між виконавцями. Гості фестивалю побачать трепетний прояв непідробної пристрасті і романтики, адже Джин і Маркус - подружжя, які кохають один одного. Їх музика створюється на межі дозволеного, їх пристрасна пара звучить феноменально. Саме завдяки непідробній романтиці і чистоті голосу вокалістки дебютний альбом The Journey отримав відразу дві номінації Grammy Awards - Best Jazz Vocal Album і Best Traditional R & B Performance.

Incognito

Продовжать другий фестивальний день - проект Incognito, яких по праву відносять до великої історії британської музики за останні чотири десятиліття. Секрет успіху гурту Incognito полягає у виключній відданості jazz funk і успішним експериментам в Adult Contemporary R & B і Clubjazz. Улюбленці 90-х, які підкорили багатьох діджеїв, танцполи і чарти своїм новими музичними методами і свіжим звучанням і в 2019 звучать також грувовим і танцювальним, а їх музика сповнена щирості.

Mezzoforte

Далі за розкладом - відомий гурт з Ісландії, яку з трепетом чекають знають, і яка закохує в себе з перших нот. Mezzoforte - це в першу чергу якісне звучання, ідеальна синхронність, досвідченість, м'якість і переважно позитивний саунд. Тут не буде різкого звучання саксофона, ігри в різнобій, або трагедій про нерозділене кохання. Навпаки, ви почуєте приємну духову секцію з написаними і вивченими складними партіями.

Bob James & Андрій Чмут

Глядачів Jazz Weekend в завершенні фестивалю чекає унікальний експеримент володаря премії Grammy Bob James, джазового піаніста і клавішника, аранжувальника і продюсера, засновника культового гурту Fourplay і висхідної зірки світового рівня, українського талановитого саксофоніста Андрія Чмута. Андрій Чмут - молодий і перспективний український саксофоніст, який зараз працює з відомим американським лейблом SkyTown Records і впевнено підкорює західний світ. Цей дует - поєднання молодості і досвіду, приємного, легкого звучання, за яким стоїть титанічна робота музикантів.

Jazz Weekend - новий формат з 15-річною історією. Лідером Jazz Weekend є Олександр Сірий - президент одного з найбільш популярних і успішних джазових фестивалів в Україні.

Читайте також

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи