Лайм

В Україну повертається унікальний грузинський ансамбль "Кутаїсі"

У грудні пройде тур по містах України

Справжній культурний "скарб" Грузії, багаторазовий переможець міжнародних фестивалів — він закохує у себе глядача з перших хвилин унікального шоу, занурюючи у справжній вихор щирих емоцій.

Ансамбль "Кутаїсі" свято шанує національні фольклорні традиції, посилюючи і примножуючи їх з допомогою молодих й талановитих виконавців пісень і танців. Саме цим він вигідно відрізняється від інших грузинських колективів, оскільки зумів органічно поєднати в собі енергію, запал і барвистість танцю з хвилюючим багатоголосним співом. Багаторічна історія успіху цього дивовижного колективу стрімко мчить крізь час, мов вируюча гірська річка, зачаровуючи досить сильною енергетикою та неперевершеним талантом.

Поєднання глибокого, чаруючого співу з віртуозним виконанням національних грузинських танців підкорили світову сцену, забезпечивши визнання і тріумф традицій найгостиннішого етносу.

Не пропустіть виняткову можливість доторкнутися до цієї унікальної і самобутньої культури в рамках великого гастрольного туру ансамблю "Кутаїсі" в містах України! Унікальні постановки і хореографія, роскішні костюми, супровід оркестру подарують емоції, здатні опромінити ваше серце.

01.12 Одеса

02.12 Київ

04.12 Маріуполь

05.12 Краматорськ

06.12 Сєвєродонецьк

07.12 Дніпро

09.12 Суми

10.12 Харків

11.12 Бровари

12.12 Чернігів

Купити квитки

facebook

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai