Лайм

Бродвей в Україні: 5 приводів відвідати мюзикл "Весна для Гітлера"

23 грудня на сцені Жовтневого палацу в Києві

На киян і гостей столиці 23 грудня на сцені Жовтневого палацу чекає приголомшлива вистава Театру Олександра Меламуда "Весна для Гітлера". Це мюзикл-феєрія, який можна назвати справжньім щепленням від смутку перед новорічними святами.

Ми розповімо про 5 причин, які відрізняють цей спектакль від інших:

1. До чого тут Гітлер і чому глядачі буквально "валяться від реготу"? При тому ж, причому і Єва Браун та інші ролі. Це спектакль у виставі, де персонаж Гітлера (Остап Ступка) смішний до непристойності: це п'яниця і наркоман, волею доль взявся грати роль фюрера. Він бігає в шортиках і ловить метеликів. Це гротеск: комедійна пластика, зачіска і вуса. Однак мюзикл Театру Меламуда взагалі не про Гітлера, це комедія про аферистів театрального спрямування, ну дуже спраглих вирішити свої фінансові проблеми - звичайно ж, за рахунок інших. Втім, результат цієї афери виходить дуже і дуже несподіваним.

2. "Весна для Гітлера" - мюзикл бродвейського рівня і розмаху. Над проектом Театру Олександра Меламуда працював іменитий режисер Семен Горов, який як ніхто інший тонко відчуває комедію і створює самі новорічні мюзикли, знайомі кожному ( "Божевільний день або одруження Фігаро", "Сорочинський ярмарок", "Вечори на хуторі біля Диканьки").

В "Весні для Гітлера" є всі складові справжнього бродвейського мюзиклу. На глядачів чекає талановита гра і вокал артистів, яскравий сюжет, іскрометний гумор, блискуча хореографія балетмейстера Марії Крижанівської, оригінальні декорації художника-постановника Маші Шубіної, унікальні костюми від Любави Сокіл, музичний супровід від знаменитого джаз-бенду під управлінням Андрія Соловйова. У «Весні для Гітлера» - філігранно відтворена атмосфера бродвейського театру.

3. Сюрпризи. "Весна для Гітлера" - вишукане шоу, яке задовольнить найвибагливішого театрала. Це Олексій Вертинський на високих підборах, в золотистому трико і з довгими рожевими віями, який крутиться, немов цирковий акробат, під стелею в спеціальному кільці. Це стріляє різнокольоровими конфетті танк і несподівана поява на сцені народного артиста України Остапа Ступки, який сидить весь час в залі для глядачів.

4. Яскраві емоції гарантує зоряний склад акторів. На сцену в несподіваних образах вийдуть Олексій Вертинський, Олексій Суханов, Олександр Меламуд, Остап Ступка, Людмила Смородина, В'ячеслав Ніконоров, Мирослава Філіпович.

5. Цей заряд веселощів і сміху. Вистава вражає бродвейським розмахом і яскравими танцювальними постановками. Саме музика з бродвейським джазом і комедійним сюжетом дарує щось чарівне настрій свята, яке залишається з глядачем надовго. Курйозних ситуацій в постановці стільки, що з лишком дістанеться всім: хто може сміятися над героями шоу і над собою. Без посмішки не залишаться навіть ті, хто сміятися не звик.

Пропустити цей вечір веселощів ніяк не можна. Краще звільнити вечір 23 грудня від запланованих справ. Ні в якому разі не затримуватися на роботі, а разом з друзями поспішити зайняти вільні місця в залі для глядачів.

23 грудня, 19.00, Жовтневий палац - "Весна для Гітлера"

Квитки можна придбати в касах Києва або онлайн тут:

https://bit.ly/2JafEX5

https://parter.ua/ru/vesna-dlia-hitlera

https://kontramarka.ua/ru/event/vesna-dla-gitlera-58197-92541.html

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai